Kameroade van Burgunder

Burgunder wil gaern öären passie voor bier delen. Dårum hebbet wy:

 


‘De Kameröäde van Burgunder’

 


Wat is dat?
Als kameröäd ben je verbonden aan Burgunder. Stroomt er Saksenblood door je aderen. En spuug y nich in een good glas bier. Wij streven naar een diverse groep mensen met wat verstand. Het verstand die de kameröäde inbrengen willen wij als Burgunder gebruiken om verder te kunnen groeien. Ook de nieuwe contacten tussen de kameröäde onderling is belangrijk en wie weet heb y der wat an. Als kameröäd ben je belangrijk onderdeel van Burgunder en word je gezien als volwaardig sparringspartner.


Wat kryg y?
3 x in het jaar een pråtåvund waar wij jou onze plannen en proefbrouwsels van nieuwe bieren delen en waarin wij graag met jou nölen over de te varen koers. We nemen jullie mee in ons proces en gebruiken jullie als denktank voor nieuwe ontwikkelingen.


Bij elke pråtåvund heb je de mogelijkheid om één doos (gemixte) bier(en) af te nemen tegen €40,00 excl btw. T.o.v. de winkelprijs (circa €70,00 excl btw) kun je dus flink voordelig een doos inkopen!


Bij elk nieuwe bier ontvang je samen met de andere kameröäde, één van de eerste bieren uit de brouwerij!


Elk jaar een Burgunder midwinterpakket en bij aanmelding een welkomstpakket.


Last but not least: Ieder jaar organiseren wij het ‘Het Burgunder Fustival!’. Tijdens het Fustival sluiten wij onze fusten aan, zorgen we voor muziek, eten en leuke activiteiten. Een evenement waarbij ook een introducee meegenomen mag worden.


Wat möt y?

Het merk Burgunder samen met ons uitdragen, maar bovenal de kameröäde voorzien van een flinke dosis geselligheid.


Wat kost dat?
Om de instap laagdrempelig te houden vragen wij een bijdrage van €250,00 excl btw per jaar. De bijdrage kan in overleg met de kameröäde jaarlijks bijgesteld worden. Bij aanmelding ontvang je van ons een btw factuur, deze wordt in januari verstuurd. Het kameröädschap ga je voor een jaar aan en loopt van 1-1 t/m 31-12. Tussentijds instappen is mogelijk, echter blijft het jaartarief op hetzelfde bedrag. Met deze bijdrage kunnen wij de activiteiten bekostigen en investeren wij gezamenlijk in de toekomst van Burgunder.


Het is ook mogelijk om privé aan te sluiten als kameröäd van Burgunder. Hiervoor vragen wij een bijdrage van €300,00 incl btw per jaar. Het is hierbij ook mogelijk om dit in 12 termijnen van €25,00 per maand te voldoen.
Het lidmaatschap is jaarlijks opzegbaar met inachtneming van één maand opzegtermijn.


Heeft het kameröädschap interesse gewekt?
Neem dan voor aanmelden of meer informatie contact op via:
info@burgunderbier.nl